Traficom yt

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom – YouTube

Joulutervehdys · Töissä Traficomissa: Jouko Pirttimäki · Uutisia 5G:stä, 6G:stä, satelliiteista ja 5G:n hyödyntämisestä terveysteknologiassa · Tietoturva 2022 – …

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom … – YouTube

Mastomarkkinaselvityksen julkaisuwebinaari 17.2.2023 · Suomi kävelee ja polkee -foorumi 14.2.2023 – Tiedosta näkemystä kävelyn ja pyöräilyn tulevaisuuteen.

Liikenne- ja viestintävirasto aloittaa yt-neuvottelut | Traficom

25.11.2020 — Virasto suunnittelee taloutensa tasapainottamista, jotta se voi jatkossakin turvata palvelut kansalaisille ja organisaatioille.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom aloittaa 2.12.2020 lähes koko henkilöstöään koskevat yt-neuvottelut. Tavoitteena on tasapainottaa viraston taloustilannetta, turvata viraston perustehtävien jatkuvuus sekä palvelut kansalaisille ja organisaatioille. Mahdolliset henkilöstövähennykset kohdistuisivat suunnitelmien toteutuessa enintään 120 henkilöön.

Traficom Live

Traficom Live | Traficom

16.12.2022 — Traficom järjestää toimialansa eri asioista live-lähetyksiä sosiaalisessa mediassa. Tallenteet ovat nähtävissä myöhemmin Traficomin …

Traficom järjestää toimialansa eri asioista live-lähetyksiä sosiaalisessa mediassa. Tallenteet ovat nähtävissä myöhemmin Traficomin YouTube-kanavalla. Loppuvuodelle suunnitelluista aiheista on jäljellä ajoterveys 8.12. klo 17-18.

Traficom irtisanoo enintään 56 virkamiestä – henkilöstö pettyi …

JUKO ry / Traficom irtisanoo enintään 56 virkamiestä – henkilöstö pettyi yt-neuvottelujen lopputulokseen

12.5.2021 — Noin 900 työntekijää työllistävän Traficomin yt-neuvottelut alkoivat joulukuussa. Neuvottelujen oli määrä päättyä 20. tammikuuta, …

JUKO ja Pro arvioivat, että oman henkilöstön sijaan virasto on tietoisesti priorisoinut määrärahojen käytössä ostopalveluja. Tänä vuonna ostopalvelujen osuus budjetista on noin 57 prosenttia, lähes 121 miljoonaa euroa.

Traficom irtisanoo enintään 56 henkeä | Yle Uutiset

12.5.2021 — Traficomin mukaan yt-neuvottelut olivat ehdottoman välttämättömät talouden tasapainottamiseksi. Kuvituskuva. Kuva: Silja Viitala / Yle.

Vielä marraskuussa arvioitiin, että jopa 120 henkilöä joutuisi lähtemään. Traficomissa on 15 paikkakunnalla vajaat tuhat työntekijää.

Kyberturvallisuuskeskus: Etusivu

Tiedot tallennetaan ainoastaan Traficomin palvelimille. … Kyberturvallisuuskeskus, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, PL 313, 00059 TRAFICOM.

Traficomin yhteistoimintaneuvottelut päätökseen – Lentoposti

Traficomin yhteistoimintaneuvottelut päätökseen – vähennystarve putosi 56 henkilöön | lentoposti.fi

13.5.2021 — Alueellisten toimipisteiden sijainteihin sen sijaan ei tule muutoksia. Lue myös: Traficom käynnistää yt-neuvottelut – vähennystarve enintään 120 …

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on saanut  päätökseen joulukuussa 2020 alkaneet yhteistoimintaneuvottelut. Alkuperäinen vähennystarve putosi 120 henkilöstä alle puoleen eli enintään 56 henkilöön.

Traficomin yt-neuvottelut venyivät kuukausien mittaisiksi

Traficomin yt-neuvottelut venyivät kuukausien mittaisiksi – enintään 56 voidaan irtisanoa – Politiikka | HS.fi

12.5.2021 — Virasto piti henkilöstölle tiedotustilaisuuden yt-neuvotteluiden lopputuloksesta iltapäivällä. Liikenne- ja viestintäministeriön (LVM) …

Virasto piti henkilöstölle tiedotustilaisuuden yt-neuvotteluiden lopputuloksesta iltapäivällä. Liikenne- ja viestintäministeriön (LVM) kanssa on keskusteltu lisärahoituksesta, jonka avulla voitaisiin lieventää irtisanomisia tai korvata niitä lomautuksin.

Keywords: traficom yt