Mamma betalar spotify

Mamma Betalar on Spotify

Mamma Betalar | Podcast on Spotify

Listen to Mamma Betalar on Spotify. Mamma Betalar paneutuu ruuhkavuosien pyhään kolminaisuuteen: työhön, perheeseen ja rahaan. Näyttelijä Jasmin Hamidin ja …

Listen to Mamma Betalar on Spotify.

25. Eniten ahdistaa raha on Spotify

25. Eniten ahdistaa raha – Mamma Betalar | Podcast on Spotify

Listen to this episode from Mamma Betalar on Spotify. Milloin mammat ovat kokeneet taloudellista ahdistusta? Jaksossa puidaan isojen lainojen vaikutusta …

Listen to this episode from Mamma Betalar on Spotify. Milloin mammat ovat kokeneet taloudellista ahdistusta? Jaksossa puidaan isojen lainojen vaikutusta yöuniin, pelkoa siitä, jos rahat ei riitäkkään ja pureudutaan rahan merkitykseen hyvinvointiin.

14. Mammojen väittelykerho | Podcast on – Spotify

Listen to this episode from Mamma Betalar on Spotify. Oletko Team Nata vai Team Jasmin? Jaksossa Nata ja Jasmin yrittävät (ja onnistuvat!)

13. Vapaa-ajan arvo – Mamma Betalar | Podcast on Spotify

13. Vapaa-ajan arvo – Mamma Betalar | Podcast on Spotify

Listen to this episode from Mamma Betalar on Spotify. Millaista roolia vapaa-aika näyttelee Mammojen elämässä? Saako yrittäjä pitää koskaan lomaa?

Listen to this episode from Mamma Betalar on Spotify. Millaista roolia vapaa-aika näyttelee Mammojen elämässä? Saako yrittäjä pitää koskaan lomaa? Miten päivät ovat jaettu niin, että aikaa jää myös omille harrastuksille ja menoille? Mammat heittäytyvät työmoodista vapaalle! Jakson kaupallisena kumppanina toimii Samsung. Hyödynnä alekoodi mammabetalar20, jolla saat -20 % alennusta Galaxy Watch4 -sarjan älykelloista sekä Galaxy Buds2 -kuulokkeista osoitteessa samsung.fi. Koodi on voimassa vain vuoden 2021 loppuun saakka, joten toimi nopeasti!

Mamma Betalar – 37. Rahanmenoa kesälomalla ei voi estää

37. Rahanmenoa kesälomalla ei voi estää – Mamma Betalar | Podcast on Spotify

Listen to this episode from Mamma Betalar on Spotify. Mammat kurkistavat kukkaroihinsa ja avaavat kesän rahareikiään sentin tarkkuudella.

Listen to this episode from Mamma Betalar on Spotify. Mammat kurkistavat kukkaroihinsa ja avaavat kesän rahareikiään sentin tarkkuudella. Voiko mökillä on tuhlari, voiko kesälomalla säästää? Ja minkä hintaiseksi muodostuu oman maan mansikka.

Mamma Betalar – podcast – Supla

Mamma Betalar – podcast | Supla

Mamma Betalar paneutuu ruuhkavuosien pyhään kolminaisuuteen: työhön, perheeseen ja rahaan. Näyttelijä Jasmin Hamidin ja yrittäjä Nata Salmelan johdolla …

Mamma Betalar paneutuu ruuhkavuosien pyhään kolminaisuuteen: työhön, perheeseen ja rahaan. Näyttelijä Jasmin Hamidin ja yrittäjä Nata Salmelan johdolla keskustellaan fiksusta rahankäytöstä, uran ja lapsiarjen yhdistämisestä sekä moderneista rooleista parisuhteessa.

Mamma Betalar – Suomalaiset Podcastit

Mamma Betalar – Suomalaiset Podcastit

Mamma Betalar paneutuu ruuhkavuosien pyhään kolminaisuuteen: työhön, perheeseen ja rahaan. … Missä voit kuunnella? Spotify Logo Podtail Logo …

Mamma Betalar paneutuu ruuhkavuosien pyhään kolminaisuuteen: työhön, perheeseen ja rahaan.

Mamma Betalar – Podcast – Podtail

Mamma Betalar – Podcast – Podtail

Mamma Betalar paneutuu ruuhkavuosien pyhään kolminaisuuteen: työhön, perheeseen ja rahaan. Näyttelijä Jasmin Hamidin ja yrittäjä Nata Salmelan johdolla …

Mamma Betalar paneutuu ruuhkavuosien pyhään kolminaisuuteen: työhön, perheeseen ja rahaan. Näyttelijä Jasmin Hamidin ja yrittäjä Nata Salmelan johdolla keskustellaan fiksusta rahankäytöstä, uran ja lapsiarjen yhdistämisestä sekä moderneista rooleista parisuhteessa. – Kuuntele Mamma Betalar -podcastia heti tabletilla, puhelimella ja selaimella. Ei tarvetta latailuun.

14. Mammojen väittelykerho by Mamma Betalar – Anchor

14. Mammojen väittelykerho by Mamma Betalar

Listen on Spotify More platforms. Mamma Betalar paneutuu ruuhkavuosien pyhään kolminaisuuteen: työhön, perheeseen ja rahaan. Näyttelijä Jasmin Hamidin ja …

Oletko Team Nata vai Team Jasmin? Jaksossa Nata ja Jasmin yrittävät (ja onnistuvat!) saamaan toisen käännytettyä omaan mielipiteensä puolelle. Kaksi lasta on parempi kuin yksi, ilman mikroa ei voi elää ja mökkeily sucks – argumentit sinkoilevat, kun mammat paasaavat. Jakson kaupallisena kumppanina toimii Samsung. Hyödynnä alekoodi mammabetalar20, jolla saat -20 % alennusta Galaxy Watch4 -sarjan älykelloista sekä Galaxy Buds2 -kuulokkeista osoitteessa samsung.fi. Koodi on voimassa vain vuoden 2021 loppuun saakka, joten toimi nopeasti!

Mamma Betalar (@mammabetalar_podcast) • Instagram …

10.8k Followers, 278 Following, 182 Posts – See Instagram photos and videos from Mamma Betalar (@mammabetalar_podcast)

Keywords: mamma betalar spotify