KHL TV-oikeudet 2022: Opas Jokerit-lähetyksiin ja Viasat-palveluun

Kun puhutaan jääkiekon KHL-TV-oikeuksista Suomessa, monen suomalaisen mielessä on vain yksi joukkue – Jokerit. Jokerien fanit ovat intohimoisia ja odottavat aina innolla joukkueen otteluiden seuraamista. Vuoden 2022 KHL-kaudella onkin tärkeää tietää, miten ja mistä voit seurata Jokerien otteluita TV:stä. Yksi suositeltava vaihtoehto on Viasat-palvelu, josta löytyy laaja valikoima KHL-lähetyksiä.

Jokerien TV-oikeudet KHL:ään

Jokerien TV-oikeudet KHL-otteluiden lähettämiseen vaihtelevat vuosittain. Kaudella 2022 Jokerien TV-oikeudet omistaa Viasat, joten heidän kauttaan voit seurata kaikki Jokerien ottelut suorana TV:stä.

On tärkeää huomata, että TV-oikeudet voivat vaihdella myös ottelukohtaisesti, joten kannattaa tarkistaa aina ennen ottelua, missä kanavassa ja mihin aikaan kyseinen ottelu tulee. Viasat tarjoaa kuitenkin laajan valikoiman KHL-otteluita, joten Jokerien fanit pääsevät nauttimaan joukkueensa peliesityksistä runsaasti KHL-kauden aikana.

Viasat-palvelu KHL:n seuraamiseen

Viasat on yksi suosituimmista lähetyspalveluista Suomessa ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia urheilulähetyksiä. KHL:n seuraaminen Viasat-palvelun kautta on helppoa ja mukavaa.

Viasat Sport -kanavapaketti sisältää useita kanavia, joilta voit katsoa KHL-otteluita suorana lähetyksenä. Näillä kanavilla näytetään myös Jokerien otteluita kaudella 2022. Voit tilata Viasat Sport -kanavapaketin suoraan Viasatin verkkosivuilta tai olemalla yhteydessä Viasatin asiakaspalveluun.

Viasat-palvelun etuna on myös se, että voit katsoa KHL-lähetyksiä suorana TV:n lisäksi myös mobiililaitteilla ja tietokoneella. Viasat tarjoaa sovellukset eri käyttöjärjestelmille, joten voit seurata KHL-otteluita missä tahansa oletkin. Näin ollen et missaa yhtäkään Jokerien matsia!

Discovery Plus ja KHL

Discovery Plus on toinen palvelu, joka tarjoaa KHL-lähetyksiä Suomessa. Vuoden 2021 KHL-kaudella Discovery Plus on ollut yksi vaihtoehto Jokerien otteluiden seuraamiseen. On kuitenkin hyvä tarkistaa ennen kauden alkua, mitkä kanavat lähettävät KHL:lää tällä kaudella, sillä TV-oikeudet voivat vaihdella vuosittain.

Jos olet tilaaja Discovery Plus -palvelulle, on mahdollista, että löydät myös Jokerien otteluita kyseiseltä palvelulta. Kannattaa kuitenkin tarkistaa palvelun tarjoama KHL-otteluiden kattavuus ja varmistaa, että Jokerien pelit näytetään.

Jokerien otteluiden katselu – yhteenveto

Jos haluat seurata Jokerien otteluita KHL-kaudella 2022, Viasat-palvelu on suositeltava vaihtoehto. Viasat tarjoaa kattavan valikoiman KHL-lähetyksiä useilla eri kanavilla, joten Jokerien fanit voivat nauttia joukkueensa peleistä suorana lähetyksenä.

Myös Discovery Plus -palvelu voi olla vaihtoehto Jokerien otteluiden seuraamiseen. Kuitenkin on tärkeää tarkistaa ennen kauden alkua, mitä kanavia KHL-otteluiden lähettämiseen käytetään. TV-oikeudet voivat nimittäin vaihdella vuosittain.

Jokerien fanit voivat siis olla optimistisia tulevasta KHL-kaudesta, sillä Viasat-palvelun kautta pelejä on helppo seurata. Toivottavasti Jokerit menestyy hyvin ja fanit voivat nauttia jännittävistä otteluista. Toivottavasti tämä opas auttoi sinua löytämään oikean kanavan ja palvelun, jotta voit seurata suosikkijoukkueesi jokaisen ottelun!

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä ovat KHL TV -oikeuksien tilanteet vuonna 2022?

KHL TV -oikeuksien tilanteet vuodelle 2022 ovat vielä avoimia.

Missä voi katsoa Jokerit-kamppailuita televisiosta?

Jokerit-kamppailuita voi katsoa televisiosta Viasatilta.

Onko KHL TV -oikeuksia saatavilla myös vuodelle 2021?

Kyllä, KHL TV -oikeuksia on saatavilla myös vuodelle 2021.

Mihin sarjaan kuuluu Discovery Plus?

Discovery Plus kuuluu KHL-sarjan televisio-oikeuksiin.

Mitä kanavia kuuluu KHL Discovery -paketin kokonaisuuteen?

KHL Discovery -paketissa mukana ovat Jokerit-otteluita näyttävät kanavat.

Miten voin saada käyttööni Jokerit Discovery Plus -palvelun?

Voit saada käyttöösi Jokerit Discovery Plus -palvelun tilaamalla sen.

Miten voin tilata Viasat-kanavan, jolla näkyy Jokerit-kamppailut televisiosta?

Voit tilata Viasat-kanavan oman televisiopalveluntarjoajasi kautta.

Onko Jokerit Discovery Plus -palvelu saatavilla vain Suomessa?

Kyllä, Jokerit Discovery Plus -palvelu on saatavilla ainoastaan Suomessa.

Miten voin saada käyttööni KHL Discovery -paketin?

Voit saada käyttöösi KHL Discovery -paketin tilaamalla sen viihteen tarjoajaltasi.

Onko KHL televisioitu myös muilla kanavilla kuin Discovery Plus?

Kyllä, KHL-pelejä voi katsoa myös muilla televisiokanavilla, kuten Viasatilla.

Artiklen KHL TV-oikeudet 2022: Opas Jokerit-lähetyksiin ja Viasat-palveluun har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 19 anmeldelser