Ex on the Beach Suomi: Opas kaudelle 2, Afterski 2022, ja paljon muuta!

Ex on the Beach Suomi on suositun tosi-tv-sarjan suomalainen versio, joka saa jatkoa toisella kaudellaan. Sarjasta on tullut suuri ilmiö ympäri maailman ja herättänyt paljon kiinnostusta myös Suomessa. Tässä oppaassa käymme läpi kaiken, mitä tarvitset tietää Ex on the Beach Suomi -kaudesta 2, Afterski 2022 -kaudesta ja paljon muusta!

Ex on the Beach Suomi – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Ex on the Beach Suomi kausi 2 nähdään suoratoistopalvelu Discovery+:lla. Sarja seuraa joukkoa sinkkuja, jotka matkustavat eksoottiseen lomakohteeseen toivoen löytävänsä rakkautta ja romantiikkaa. Kuitenkin heidän suunnitelmansa järkkyy, kun heidän entiset kumppaninsa saapuvat yllättäen paikalle. Seuraa draamaa, jännitystä ja rakkauden kipinöitä, kun kilpailijat joutuvat kohtaamaan menneisyytensä suhteet ja tunteet.

Afterski 2022 – Uusi Ex on the Beach Suomi -kausi

Afterski 2022 on Ex on the Beach Suomen uusi kausi, joka lupaa olla vieläkin villempi ja draamallisempi kuin edelliset kaudet. Tällä kaudella kilpailijat matkustavat rinteille nauttimaan talviurheilusta ja tietenkin etsimään rakkautta ja romantiikkaa. Kuitenkin heidän entiset kumppaninsa saapuvat jälleen kerran paikalle, joten luvassa on takuuvarmasti monimutkaisia tilanteita ja tunteiden kaaosta.

Ex on the Beach Suomi kausi 2 – Missä ja milloin se nähdään?

Ex on the Beach Suomi kausi 2 nähdään suoratoistopalvelu Ruudussa. Uusia jaksoja julkaistaan joka viikko, joten voit pysyä ajan tasalla kilpailijoiden seikkailuista. Liity mukaan seuraamaan, kun sinkut ja heidän entiset kumppaninsa kohtaavat toisensa ja saavat aikaan draamaa, joka varmasti pitää sinut koukussa!

Kastanjamies kausi 2 ja Bea Vauva

Ex on the Beach Suomen toisella kaudella tapaamme uusia kilpailijoita, kuten Kastanjamiehen ja Bea Vauvan. Kastanjamies, oikealta nimeltään Jussi, on seikkailunhaluinen ja kovaotteinen kilpailija, joka ei pelkää ottaa riskejä. Bea Vauva, oikealta nimeltään Beatrice, taas on itsevarma ja vahva nainen, joka ei jätä itseään kenenkään jalkoihin.

Ex on the Beach Afterski 2.0 – Mitä odottaa?

Ex on the Beach Afterski 2.0 on sarjan seuraava kausi, joka jatkaa suomalaisten sinkkujen seikkailua rinteillä. Afterski-tunnelmaa, romantiikkaa ja draamaa riittää, kun kilpailijat kohtaavat paitsi toisensa, myös entiset kumppaninsa. Luvassa on varmasti unohtumattomia hetkiä ja yllättäviä käänteitä, joille Ex on the Beach on tunnettu.

Seuraa Ex on the Beach Suomessa ja Iltalehdessä

Voit seurata Ex on the Beach Suomen tapahtumia suoratoistopalvelu Discovery+:lla ja Ruudussa. Saat päivittäiset jaksot, lisämateriaalia ja paljon muuta. Lisäksi voit lukea lisää ohjelmasta Iltalehden verkkosivuilta. Sieltä löydät tuoreimmat uutiset, käänteet ja juonipaljastukset. Jos haluat seurata kilpailijoiden elämää myös somessa, voit löytää heidät esimerkiksi Instagramista.

Yhteenveto

Ex on the Beach Suomen toinen kausi ja Afterski 2022 ovat täynnä jännitystä, draamaa ja rakkautta. Voit seurata ohjelman tapahtumia suoratoistopalveluissa ja lukea lisää Iltalehden verkkosivuilta. Valmistaudu unohtumattomiin hetkiin ja yllättäviin käänteisiin, kun kilpailijat kohtaavat toisensa ja heidän entiset kumppaninsa. Älä jää paitsi tästä suositusta tosi-tv-sarjasta ja hyppää mukaan Ex on the Beach Suomen seikkailuun!

Artiklen Ex on the Beach Suomi: Opas kaudelle 2, Afterski 2022, ja paljon muuta! har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 27 anmeldelser